Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar

 

 

förevigt vill jag älska

vara nära

och förstå dig

 

jag vill smeka

känna doften

och värmen av dig

 

aldrig vill jag svika

våra givna löften

nej, jag vill älska

 

älska dig även

när du inte orkar

älska tillbaka

 

 

 

 




Fri vers av Jojo
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-04-05 23:15



Bookmark and Share


  Jer
\"älska dig även
när du inte orkar
älska tillbaka\"


Vackert att du avslutar med en sådan fin senryu som denna.
2007-04-07

  Neal
Fin !
2007-04-06

    ej medlem längre
Sista versen tar andan ur mig! Sätter mina tankar i rullning.....väcker frågor, funderingar
Vackert skrivet!
2007-04-06

  Albert
lägg den på hans nattygsbord
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo