Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om olycklig kärlek


Hat

Flickan är ensam på sitt rum. Det enda hon känner är smärta. Flickan vill inte leva längre. Hon tar kniven för den mot armen och blundar hårt. Hon skär ett så i armen. Hon tänker på en viss person och skär djupare och djupare. Till slut svimmar hon av. Armen färgas blodröd av blodet som rinner ur hennes sår. Lakanen och hela sängen blir från vit till röd. Mamman kommer in och lyfter försiktigt på täcket. Under täcket ligger hennes lilla flicka död. Mamman kan inget göra mer än att gråta. Nu ligger flickan i en grav brevid dig. Men det värsta med flickan är att det är jag.




Övriga genrer av idahandersson
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-05 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson