Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

^^-




Kom!
Så går vi ut och plockar ner några stjärnor
Dansar runt i månens sken och ler


Hahaha, jag älskar dig med


Leenden är vackrare än jag kommer ihåg
Och du är vackrast i dem

Allting blev så lätt helt plötsligt
Jag råkade spräcka frihetens bubbla
Som ni hade byggt
Och, oh, vad vackert allt är nu med den

Jag är seriös
När jag säger att jag svävar just nu
För det känns faktiskt så
Och allt är mycket vackrare

Hahahahhaha, skönhet




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-04-06 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie