Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gräva


de börjar levra sig,
människorna
som stuckit hål
ett utmärkt tillfälle
att röra sig, i sidled,
och byta vinkel
och ändå, är man där
och pillar ut en arm
ur en sårskorpa,
att stryka över kinden,
att slå sig i ansiktet
till sömns med,
underifrån








Fri vers av baklänges
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-07 10:32



Bookmark and Share


  Christer VIP
du serverar sånna skönt oväntade bilder
som ändå passar varandra
och hela tiden för dikten vidare

\"pillar ut en arm
ur en sårskorpa
att stryka över kinden\"....gillar jag extra

men det är helheten som gör detta
så bra

/c
2007-04-10

    ej medlem längre
får bild av en insekt framför
ögonen. ett ben fast
i kåda, ett annat ryckt och
ligger längre bort
gregor, tänker jag
i ett självmedvetet och
lika förvridet utgångsläge

det är hur du berättar,
tonen och bilderna,
perspektivet mest i den här..
det går inte annat än
rakt in. och skaver lite.
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges