Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag, ja en dag.


När ett hjärta domnar

Det vackraste är du,
som bär mitt hjärta i dina händer

Det vackraste är du,
vars namn får mig att skaka

Jag trodde att vi kunde
lita på det vackra,
men det är sant,
man kan inte flyga trots all lycka

Klockan passerar fyra,
och jag förstår att nu är tiden ute

Farväl var mitt sista ord,
och jag såg en glimt av förfäran
i dina ögon

Jag låste mitt liv
och steg ut ur verkligheten




Fri vers av Katja-
Läst 665 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-07 11:04



Bookmark and Share


    Vickin
Den här var ju hur fin som helst! Gillar den mycket!
\"Jag låste mitt liv och steg ut ur verkligheten\"
Bokmärks!/ Vickyn
2007-05-11

  Wingardium LeviosA
Jag låste mitt liv och steg ut i verkligheten. Detta är bra. Separationsångest på hög nivå. Förstår vad du menar.
2007-05-10

  Silverprinsen.
sorgliga strofer K, men jo vågar du flyga går det. För att citera min favoritförfattare: \"Res dig upp och så samlar vi ihop dina saker, sa han. Drömmar innebär hårt arbete\"

tills vidare
/osse.
2007-04-30

  kolibri
Du skriver enkelt men så starkt.
Jag gillar dina texter, speciellt denna!
/Kolibri
2007-04-20

  Filip Broström
Jag älskar slutraderna... De sätter verkligen punkt på ett underbart sätt! Du skriver ju mycket runt temat kärlek, jag brukar generellt låta bli för att det är så svårt... men du lyckas verkligen träffa rätt, gång på gång!
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-