Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska en mås

 

det fanns sällan

någon anledning

att räkna namnen

 

som inte längre viskades

 

som brutna kvistar

som avskalad bark

var deras tid ute

 

och en älskling var

någon att sova intill

 

och att sakna en

var att fatta

sin egen hand




Fri vers av molly crayons
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-04-07 18:14



Bookmark and Share


  Lill_poeten
den här gillar jag skarpt, den är riktigt, riktigt bra!!!
Du är riktigt duktig på att formulera dig!
KRAM
2007-04-12

    balettdansös
fint tempo, jag gillar stilen.
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons