Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mysterier

den intressantaste
delen av tillvaron

är den som inte
låter sig förklaras




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 509 gånger
Publicerad 2007-04-08 16:55



Bookmark and Share


  Rachel Roth
då har jag en fråga...
vad låter sig förklaras?
2007-04-08

  Mangal VIP
Den upptar en hel del av vår tid. Undrar varför egentligen? Väl fångat!
2007-04-08

    Maria Malm
Javisst är det så..den delen som man kan ha många olika uppfattningar om, utan att någon uppfattning kan sägas vara den rätta..
2007-04-08

  prinscess VIP
ja lite mystik ger spänning
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP