Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårare att älska när hjärtat krymper.


Söndertuggad

 

 

Varje gång du

Älskar av hela hjärtat

Försvinner en bit

 

Äts upp och blir till

En del av din älskade

Återkommer ej

 

För många pojkar

Tar bitar av det vackra

Äppelhjärtat

 


Vem kan älska ett äppelskrutt..?





Fri vers av Yster
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-04-08 22:04



Bookmark and Share


  nettizen
men du ....ur äppelskruttet kommer kärnorna.... kärnan gror på nytt och blir till ett helt äppelträd med många fina blomningar framför sig....
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster