Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag men ändå ej.

 

Jag har brunt bälte i karate

men har inte svart.

 

Jag kan allt om trav

men har aldrig vunnit.

 

Jag är en storfiskare

men har aldrig fått en stor fisk.

 

 

Jag kan allt om politik

men har inga uppdrag.

 

Jag är utbildad ekonom

men jag är inte ekonomisk.

 

Jag är välutbildad och erfaren

men har inget jobb.

 

 

Jag gillar att uppträda

men har inga artistiska talanger.

 

Jag kan teckna

men gör inga konstverk.

 

Jag skriver böcker

men har aldrig givit ut någon.

 

 

Jag har en kropp

men den är inte snygg.

 

Jag har ett högt IQ

men är inte smart.

 

Jag är vuxen

men ändå liten.

 

 

Jag förstår vad som är rätt och vill vara snäll

men ändå blir allt fel.

 

Jag har en svada som få

men inget att säga som du vill höra.

 

Jag har ett hjärta som dunkar för dig

men det hör du ej.

 

 

Jag älskar att leva

men är inte heller rädd för att dö.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-04-08 22:10



Bookmark and Share


  devilsangel
Vi gör alla vårt bästa! Spelar ingen roll om det inte blir nåt av det vi gör, bara vi gör nåt av det vi tycker om :-) Och snygg kropp, vem avgör det?
Du har ett gott hjärta, det är det viktiga!!
2007-04-09

    sunnanvind
Också är du en väldigt fin människa, glöm inte det!
2007-04-08

  Anders P VIP
det är inte fel på dig utan på din omvärld som inte förstår din skönhet och skärpa. Fin beskrivning, hög igenkänningsfaktor
2007-04-08

    ej medlem längre
Här kan vi prata om självinsikt...vågar man le lite?
Bra skrivet!
2007-04-08

    *Zenobia*
Men jag fasar för döden.....
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf