Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sorg gav mig svarta vingar..

Jag försöker fly från det som en gång var jag,
Jag har sluttat be..
Jag bara dog djupt inom mig.
jag tänker bara på dig..
jag brukar titta ut genom fönstret och tänka..
Jag skär mig själv i mina handleder. Jag blöder, jag har försökt ta mitt liv..
Jag har även förlorat min tro på Gud.. Var fanns han när jag behövde honom. I mina svåra stunder jag bad om nåd och hjälp men han hörde mig inte. .
Mina Isblå ögon har blivit svarta av min sorg, ingen vill hjälpa mig..
Jag är utom all kontroll ingen kan hjälpa mig ifrån det mörker jag befinner mig i..
Jag flyr men inte hjälper det från mörkret som håller mig fast..
Sorgen inom mig gav mig svarta vingar..
Jag är en ängel som har sorg, min största sorg är mig själv jag är ensam och naken i mörkret där inget kan leva bara min rädsla och ängslan..
Jag är svag och kommer att dö, det vet jag.


Min sorg gav mig svarta vingar..




Fri vers av Kixy
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-04-09 00:29



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
jag tror att du är stark..så fortsätt kämpa..du fixar det..kram
2007-04-09

  Holeofmyheart
Någon kan hjälpa dig :) . Din tro på gud behöver inte komma tillbaka, det gör den aldrig när man väl förlorat den. Jag har varit i samma sits som du, kämpa på, du kommer att klara det! Kram
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy