Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att jag duger...



-Du säger att jag duger...

men jag smyger

som en tjuv om natten

jag vill inte utsätta mig för för dina föräldrars blickar

de bränner som eldar på min sargade kropp


Du säger att jag duger...

men varför... varför...

vill du då inte träffa mig igen?




Fri vers av Rimsmeden
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-04-09 00:42



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
en bra fråga denna dikten tyckte jag var käck
2007-05-18

  KonstigaKatter
Oj... \"duger\" fy för det ordet! Det kan vara skor som kan duga för ngn promenad men ej människa för en relation! Text som väcker tankar.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden