Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att se mig

Ni säger inga ord
men ni behöver inte prata;

era blickar och miner säger så mycket
så mycket mer än tusen ord.

Era ögon skapar de mörkaste av bilder

det kan jag se
när ni ser på mig
utan att se mig.

Men ni behöver inte prata
inte yttra några ord
för era ögon berättar allt som ni ser.

Och ni ser ändå bara skalet.




Fri vers av Gone
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-04-09 16:57



Bookmark and Share


    Maria Malm
Tankfulla ord. Kroppsspråket är viktigare än det talade språket. Men det är alltid insidan som räknas, inte skalet.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Gone