Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar


Misstag

Jag har aldrig påstått att jag är perfekt
Jag begår misstag, har begått dem, och kommer säkert att göra fler
Men, jag vill inte bli straffad, vill inte sona
Vill att det ska vara glömt
Vill inte ha en gnutta dåligt samvete

Vill bara bli förlåten


Jag förlåter gärna dej

Så du slipper ha dåligt samvete
Jag glömmer så gärna
Du behöver varken straffas eller sona
Du behöver inte ens lova att aldrig begå fler misstag
För det känns perfekt att älska dej




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 544 gånger
Publicerad 2007-04-10 22:12



Bookmark and Share


  Rosmarin
klokt och tänkvärt och vackert formulerat. Bokmärker denna!
2007-04-11

  Albert
fin kärlek du har
var har du fått den ifrån?
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa