Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker jag skaffade mig för att ingen skulle förstå

Jag skaffade långt hår för att gömma mig
för att slippa möta blickar
blickar som alltid skulle se undrande ut.

Jag skaffade stora tröjor med långa ärmar
för att ingen skulle se
alla rispor, sår och mönster.

Jag tror ingen såg alla tårar på min kind
för jag torkade dem på tröjan
och gömmde mig bakom håret..




Fri vers av Gone
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-04-09 19:05



Bookmark and Share


    Nattviol
texten - 9 rader tydlighet
budskapet klart
men faktum är att skriver man
här så syns man faktiskt...
med eller utan långärmat
och jag är en av de som
skulle vilja ge en klapp på kinden
till alla och säga: du är sedd och
tro det eller ej - vi accepterar dig
precis som du är!!!
och hoppas att du en dag kan föra
håret åt sidan och våga möta din framtid!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Gone