Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspärrad i Svedmyra


Fastbränd

Tröttheten retar ilskan
ilskan gör mig trött
regnet droppar i mörkret
droppar urholkar stenen
ljudet ekar irriterande dissonant
lovar ingen ny gryning
tvivlet stryper viljan
skymmer all utsikt till handling
förlamad i tvångströja
med generationers gift i kroppen
stympad av arvssynd
dags att amputera förståndet
eller lida vansinnets kallbrand




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand