Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En klassiker, eller hur?


Kramp

Vad hände med
kreativiteten
och produktiviteten?
Vad hände med
självdisciplinen
och viljan att göra allt?
Vart tog
inspirationen
vägen?




Fri vers av Jojjon
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-10 14:51



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
frågan kretsar i mitt huvid mellan varven oxå...det kommer i vågor och då gäller det att ha årorna framme *ler
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon