Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestulen (2.0)*

 

Ibland  stjäl  jag  en  minut  av  ditt  liv.  Jag

gör  det  nog  ganska  ofta.  Ibland  någon

timma.  Ibland  flera dagar i  sträck.  Jag

vill  inte  stjäla,  egentligen.  Bara  stanna

tiden  och  låna  hela  ditt  liv  eller  så.




Fri vers av Annette Andersson
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-04-11 09:04



Bookmark and Share


  KeL
Kärlek ....Så underbart!
2007-04-12

  KonstigaKatter
Så gullig och så förlorad i kärleken:) Mycket fin!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson