Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och rädsla

 

 

Det sägs att i fullkomlig kärlek

ryms ingen rädsla

 

Då undrar jag

var kärleken gömmer sig

för jag är ständigt rädd

 

ständigt rädd

 

rädd




Fri vers av Jojo
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-04-11 13:49



Bookmark and Share


  Albert
ingen är så rädd som den som älskar
och ingen är så stark som den som älskar
2007-04-11

    ej medlem längre
Både räddsla och kärlek är starka tillstånd som i vissa fall kan överlappa varandra...
Att övervinna sin räddsla kan vara nödvändigt för att känna kärlek...
Brotats med samma problematik och är inte helt objektiv kanske
Bra skrivet vännen!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo