Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när livet leker

Konstigt,

hur allt en dag plötsligt kan vara så självklart

hur gruset i ögonen skingras

hur de gula tulpanerna på bordet sträcker sig mot ljuset utanför

hur man liksom svävar fram med lätta steg över marken

hur stenen i skon inte längre skaver

hur molnen i skyn bara flyger förbi

hur musiken ljuvligt letar sig in i öronen

hur leendet spricker upp

och hela kroppen fylls av värme

Konstigt,
hur lättsamt livet kan vara ibland.




Övriga genrer av LillaL
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-04-11 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaL