Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer dagbok än dikt men sånt som måste ut.


Kärlekiångestdansmendittleendelyserimörkret

Jag gråter inuti
eller inte gråter,
snarare vrider det däri
som i en ångestdans

bara för att
det undertryckta
i hans ögon,
får mig att känna så.

Blicken som säger att jag inte duger
medan munnen säger "jag älskar dig"

Schizofrenin i hans ögon
när anklagelserna slår
medan
kärleksförklaringarna väller ut

vad är det jag inte förstår?
vem är du?
varför gör du såhär mot mig?
varför älskar jag dig?

Du drar ned mig i något mörkt
men lyfter mig samtidigt till extas
du fortsätter ditt sätt,
att sakta bryta ned mig
medan du håller mig i dina armar
och vaggar mig till lycklig ro.

Men det stadiga greppet
av din hand kring min arm
bränner långt efter att du tagit bort den

Är det av kärlek
eller rädsla
eller makt?

vad gör du med mig?
du skrämmer mig ibland

men jag älskar dig

hur kan jag älska dig?
hur kan kärlek göra så ont?
hur kan kärlek göra så gott samtidigt som det gör så ont?

Vad ska jag göra.
stå ut.
andas ut.
gå ut.

fly. älska. leva. njuta. skratta. gråta. fly?




Fri vers av LillaL
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-03 12:53



Bookmark and Share


    Max Poisé
salute!

Lidelsen personifierat briliant
2010-03-03

    Hon där borta
Jättebra och verkligt illustrerat
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

LillaL