Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden rusar som livet..


Stanna

Vi vill att du ska stanna

med barndomen glimtande i ögonen
som alltid

med dina stora händer
, formade av livet,
som lagar och håller ihop allt

Vi vill att du ska stanna,
fylla den tomma stolen på julafton

Jag vill att du ska stanna
annars blir jag tom


Morfar

om du går
kommer världen sakna
Världens Bästa Man


morfar

om du inte stannar
om du inte stannar...

Stanna
och det där luriga léendet med dig

Stanna
och din trygga axel med dig


Du blir äldre

och ålderdomen sätter sina spår


Du vet det.
men springer som pojken i ditt huvud

Du tänker
, det ser jag,
Att du vill stanna

Så stanna.




Fri vers (Fri form) av LillaL
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 00:42



Bookmark and Share


    Lysande Drake
Fin dikt om en fin man. Läs den för honom medan han finns kvar!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

LillaL