Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte falla ner.

Några rader i natten
för att känna tröst
när musiken inte hjälper
att kväva de tankar som lever

Vad ska hon skriva
för att få ur sig det hon känner
när hon inte riktigt vet
vad det är hon känner
var det bränner

Sitter det i mage
eller hjärta
eller tår?

hon letar
men finner inga sår

med plåster, tape och superlim,
kan man täppa till och låsa in

Men hon har ingen röntgenbild
som visar var det är
såret eller hålet inuti

Därför kan hon inte laga
eller släppa smärtan fri

Och snön den yr i mörkret
där tiden rullar fram
där hon springer i det vilda
så länge benen bär

så länge hjärtat lever
så kommer också hon
slå och pumpa energi
till allting runtomkring

hon ska inte falla
aldrig mer ge upp
aldrig sluta leta
efter det hon inte ser

hon vet att det finns mer

och livet ger och ger och ger

inte gråta mer




inte...... falla .......... ner.




Fri vers (Fri form) av LillaL
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaL