Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tog henne i handen

 

 

och förde henne ut ur mörkret

tände ljus i hennes själ

och ställde henne på en klippa

där höll han om henne ett ögonblick

och sa att hon är vacker

vek inte undan med blicken

lät henne känna sig sedd

en liten, liten stund

 

hon blundade och andades in

den klara luften

 

när hon slog upp ögonen

förstod hon att det bara var

för en liten, liten stund

hon fick känna den lätthet

han bjudit på

 

och hon undrar

om den stunden kan komma åter

 

 

 




Fri vers av Jojo
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-04-11 16:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tolkar personligen denna
fina, varma text
som ett andligt möte, gudomlighet
2007-04-16

    ej medlem längre
Såna stunder kommer och går...*L*
Klart du kommer att känna så igen....
Bra skrivet!
2007-04-11

    Jennifer
Härlig text, jag känner igen mig i den, jag känner igen den känslan, det var inte alls längesen jag kände så. Det är en underbar känsla, det känns som om livet kommer tillbaka. Jag gillade texten enormt mycket, helt klart värd en applåd. Bravo!
2007-04-11

  Marreb
Jag känner igen så mycket av det du skriver. Den här frågan/känslan uttryckte du bra. Tack.
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo