Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleksdikt eller nått............


Vill du veta??

Fråga annars får du aldrig veta
Det är så det brukar låta
Men vill man veta, vill man verkligen det
eller skall svaret få förbli en gåta
För vem vill veta om svaret är NEJ

Om svaret är Ja .då hade man aldrig tvekat
Nej inte en sekund, då vill man stanna i just denna stund
Bara vara nära, nära
Ja inte längre fundra om det verkligen skulle fungera
för då vet man redan svaret, vill stoppa tiden, vill inte vakna
Drömmen ger ett vackert svar, den säger det blir du å jag.

Men drömmar tar slut å du vaknar å vill veta
Frågan måste ställas om du vill ha nått svar
Du kommer aldrig annars veta, är det verkligen det du vill.........





Fri vers av Jack Vresan
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-04-11 19:46



Bookmark and Share


  Carlita
kärleksdikt eller nåt.. kärleksdikt röstar jag på! :)

fina ord här, som e alldeles sanna! vill man veta eller inte.. joo varför inte, då kan man åtminstone gå vidare sen! :)
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan