Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna rumpans tid är här.

 

Sitter med naken rumpa

på ett näckrosblad

i universums stjärnklara evighet.

 

Bland stjärnorna

försöker jag spana efter

var min plats i helheten finns

helt förutsättningslöst.

 

Snälla du av mig så dyrkade kärlek

låt mig få göra detta.

Låt mig få en stunds ro

i tomheten emellan galaxerna.

 

Jag kommer ändock att vara

din trogna lärjunge och älskare

när jag reser mig upp

från näckrosbladet

med min nakna rumpa synlig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-04-12 11:09



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En sööt liten saga**;)
2007-04-12

    Lena Nilsson
Vilken härlig dikt! Du lyckas med konststycket att ge ordet rumpnisse en ny och mera kosmisk dimension.
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf