Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär er av mitt misstag...

Jag sjunger en sång,
som ingen hör,
sjunger en sång som
får mina tårar att rinna.

En sång om ett ensamt hjärta.
Ett hjärta som vill bli hel.
Men ingen hör.

Lägger mig sakta ner mot
marken, lyssnar noga
på jorden.
Jag hör mitt eget hjärta banka.
Önskar jag inte kända smärta.

Jag har fått nog av kärleken,
vill inte vara med och leka mer.
Jag ramlar och faller gång på gång.

Så lär er av mitt misstag,
för jag förälskar mig
aldrig mer....


© Copyright Brown
2005-02-26




Fri vers av Lene
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-02-26 20:18



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
såhar jag känt.sen dök HAN upp..bra text.
2005-03-28

    pzb
du beskriver nått som såå många känner ... mycket vackra dock "tragiska" ord ...
2005-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet