Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av dig

 

 

och jag vet att i skuggan av det som är du
göms min vilja av fånigheter
måste du älska mig som, 
hur du vill

där kräks jag på hemligheter
som blygt tittar under lugg
hälsar mystik i mitt vardagsrum
till uppmaningen att
vilja vara mer


när dagar går i dvala och nätterna
kryper i mina ben
funderar jag på
livet
som började
med dig

 




Övriga genrer av Laijza
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-12 15:19



Bookmark and Share


  aol
blir så berörd av din dikt den går till hjärtat dröjr sig kvar bokmärkes
2008-01-16

  aftermath
vackra rader
imponerande språk
frågor som lämnas åt obesvarade, hängande i luften
2007-04-12

  Marielle
mkt bra text ! :)
2007-04-12

    Bodil Sandberg
En dikt som viskar sina ord ur skuggans dunkel...lite försiktigt..lite uppgivet...sedan högre och med mera vrede...sedan stillnar tonen igen och drar sig bakåt...känner in en både vemod och ensamhet här...Tycker mycket om den!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang