Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos i min själ!

Det råder kaos i min förtvivlade själ

och jag är oförmögen att agera

att acceptera

det jag redan vet

vissheten förtär mig

och jag har slutat läka




Fri vers av wiicca
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-04-12 16:08



Bookmark and Share


  hilja
tycker mycket om denna..
2007-04-13

    Bodil Sandberg
Ja när kaos gör intrång i själen vet man varken in eller ut...man värjer sig men det funkar inte...man förtränger men det slutar i hopplöshetens mörker...och som du säger:man slutar läka...Tack för en gripande dikt!!!!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca