Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna fingertoppar söker svar

Hämmad att agera

reagera

svårt att acceptera

känslorna flödar

natten är ung

frusna fingertoppar söker efter svar

vem är Jag

en främling

tystnaden är outhärdlig

ta steget

steget fram

fram till det som kallas

Friheten




Fri vers av wiicca
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-12 16:39



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Frusna fingertoppar har känseln kvar, det är med huden som vi upptäcker världen och med detta också friheten att undersöka mer. Jag gillar den här texten.
2011-01-06

  hilja
Älskar denna helt underbar! Tack!
2007-04-13

  Hildegun Relefors
Tack för den befriande dikten. Jag värmer dina händer som tack!
2007-04-13

    Bodil Sandberg
Ännu en dikt som jag läser in ur kaos...men friheten finns med som ett ljus i mörkret!!!Tack 2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca