Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte klar än, men orden behövde komma ut ur huvudet


avskalad & instängd

en avskalad tom blek blick
kastadas med ljudets fart
mot ett tomt hjärtas illa skick
hoppas du & jag kommer att dö snart

sitter instängd i rummet
där ni alla suttit någon gång
fyra tablettfärgade väggar
och döden sjunger på sin sång




Fri vers av J P
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-12 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P