Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubbstryffel

som en lenande mörk choklad med fyllning av jordgubbstryffel

smälter du på min tunga

ur sötman kommer känslan av att kyssa dig

den mörka chokladen rinner neför min hals

med smak av världens alla hörn

alla hörn som jag besökt med dig

jag blundar och njuter

varje gång ,lika god som den förra

något jag trånar efter varje dag, varje timme, varje minut ,varje sekund

efter varje avslut ... längtar jag efter mer av

dig ..och dina kyssar




Fri vers av Maria Malmgren
Läst 667 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-13 13:01



Bookmark and Share


    dante
Passion..
2007-06-19

    Mr.painter
Så fin så
2007-05-03

    Kia Shish
du skriver så sjukbra .. jag förstår inte hur du kan få texten att smakas på min tunga... jag känner smaken av krämigjurdgubbstryffel.. sanslöst bra skrivit tjejen.. keep up the good work. kia
2007-04-28

  Rozhan
Hehe - Söta ord (dubbel bemärkelse). Du reflekterar pasionen ypperligt med liknelser så som härliga sötsaker... super!
2007-04-23

  Luminary
Underbar text det är ju nästan så man vill bli kysst av dig!...
2007-04-21

  Skosnöret
Jag längtar efter att hitta denna trygghet och ljummna kärlek i en kyss. Men hur vet man att det inte bara är lager av sötma som döljer beskheten?
2007-04-16

  Maria Malmgren
HAHA .. Nu förstod jag vad du menar.. en miss från mig..
2007-04-13

    wilja
gud vad läckert. en text som väcker sug minst sagt. härligt skrivet.

(tycker bara.. att du ska skriva ut \'något\'.)
2007-04-13

  Dan Linder
smakfull och delikant - jag känner smaken på tungan (men inte smaken av karl, utan choklad).
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren