Det

 finns

hjälp

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det

 finns

hjälp


Det finns hjälp att få.

 

 

Är du nött-

det går att reparera.

är du trött-

det går

att sova bort.

är du trasig-

det går att hela.

är du tunn -

går att reparera.

 isen försvinner

 och det

blir ingen

översvämning.

Kramar finns det gott om.




Fri vers av Annmargreta
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-04-13 17:19



Bookmark and Share


    Lindizz
mycket bra skrivet..sänder dig en kram
2007-04-17

  Gunilla Söderström Hallström
Friska och sunda tanka
kram
2007-04-14

    Cajsa
Stor kram till dig och mycket bra skrivet
2007-04-13

  Bubamara - Maria Zakrisson
och troligen finns det inuti.
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta