Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon typ av tid

Vått gräs och vårens första knott som virvlar runt i kvällsbrisen
Som ett foto på min näthinna
Husen ~ ljuset ~ himlen ~ känslan
Som en saga i dåtid som utspelas i nutid som kanske möts i en framtid
Eller försvinner i tid
Leende läppar, nostalgi, nostalgi
Pang – magi
Magi som i magiska nätter
Magi som i att vara ett jävligt bra ord
Nostalgi, nostalgi och vals över magiska slätter




Fri vers av Evelina
Läst 633 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-14 04:15



Bookmark and Share


  john ekström
Din målande beskrivning av våren impregnerade min hornhinna. Jag tycker om ditt språk i denna dikt såsom:
"Som en saga i dåtid som utspelas i nutid som kanske möts i en framtid
Eller försvinner i tid"
snyggt.
2009-04-18

  Bjarne Nordbö
Nu gjorde du mej riktigt sugen på våren. På Irland är det väl grönt året om eller...
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...