Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlor av pärlemor

Som en stor färgsprakande eldboll längs med horisonten
varmt möter kallt och alla konturer får en kant av guld
Solens strålar bryts mellan var sekund av ett duggande regn
Efter regnet kommer en tät dimma som förvandlar daggpärlor till silver. Silverpärlor som ängens älvor hjälps åt att plocka

Ljudet av tystnad blir mer och mer påtagligt
mellan sekunderna som klockan tickar
Långt i fjärran kan man dock höra vingslagen från en fågel
som väcklar ut sina vingar för första gången den morgonen

Allt är så lungt
Inte ens lugnet har varit så lungt innan

Det är ett sånt ögonblick då man känner att allt lever i total
h a r m o n i . .

Och just nu, just här i detta nu är det som jag tänker på er.
Betydelsefulla munnar med viktiga ord
Omsorgsfulla kramar med läkande kraft
Lena händer med en värmade effekt
Hemlighetsfulla blickar med leende budskap

e v e l i n a l e r n u




Fri vers av Evelina
Läst 570 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-26 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...