Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte helt ny

...men inte så värst gammal heller,

hittade den i min skrivbok, den vackra med ängeln på




LITEN - eller förvara mig innanför din tröja

 

 

Jag ville krympa som som teskedsgumman

och få vila ihopkrupen i din hand

en liten tygbit skulle du ge mig som filt

och du skulle servera mig droppar av livets vatten

 

I stormen ville jag att du

skulle kupa din hand omkring mig

och mot regnet skydda mig

innanför din tröja

 

Där skulle jag bli varm

och trygg av ljudet

från ditt hjärta




Fri vers av Jojo
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-04-14 09:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Volken underbar beskrivning Jojo!
Den gillade jag verkligen!
2007-05-13

  Tosan VIP
Hmm, skön! Instämmer!
2007-04-14

  Albert
fin :-)
2007-04-14

    ej medlem längre
Oh ja! Visst vill man bli liten som en tesked ibland och rymmas i en värmande hand....tryggt och skönt!
Väldigt bra skrivet!
2007-04-14

  Wingardium LeviosA
du ska ha en go kram du! ;)
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo