Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner mig rätt rotlös


hem.

Jag vill ha ett hem.

Ett hem jag kan gå till
Utan karta eller kompass
Jag vill kunna blunda och ändå hitta dit
Utan att gå vilse




Fri vers av Canadien
Läst 536 gånger
Publicerad 2005-02-27 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien