Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnpool vs Brunn

Den här smärtan är min nu
Och dina ord har aldrig svidit mer
\"Vem tror du att du är Baby?\"
Jag ville spy på din kommentar
För mina ord står alltid som andra hand

Du ser vad du vill
Du är vad Vi vill
Men som fan
Att du ska få komma nära mig igen
\"Det här tar slut nu\"
Sa du med din plaströst
Som om du bestämde
Över mina känslor

Jag spottade på din nya själ
när du vände dig om
Du ändras med vinden
Men ditt beteende kan jag förutspå
en månad i förväg

Du är lika grund som en barnpool
Och hänger aldrig omkring för länge
Jag är en brunn utan synlig botten
Och du får svindel av att bara se på mig

Jag ville inte bry mig
Men du är som ett klistermärke
Du lämnar efter lite lim




Fri vers av Elidoll
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-04-14 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elidoll
Elidoll