Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs i det värmländ. En liten kärleksdikt


Så mycket vackrare....

Älgens krona skymtas svagt i skogens mörker
Damen på sparken lyser starkare än snötäcket
Som jag väntat
Som jag väntat på hon
Vinterns drottning
Så mycket vackrare än Älgens krona




Fri vers av Jack Vresan
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-04-15 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan