Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan vårlök och scilla


Vita kullar
bredvid gula kullar
bredvid blåa backar
i vacker stad

Kopparkroppar

Knubbsälarna trängs i parker och lunder
utan kläder
Mörkt hår som bränner i nacken
Uppvärmt

Dofter slår
hårt
genom luften som svallar in när man styr 250 kubik
Växter målar flaggan i vårlök och scilla

Ingen kallar moderjord för rasist

Du har varit saknad
Vår




Fri vers av sorgsen
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-15 15:59



Bookmark and Share


  skaparen
AHA! äntligen är vinterjäveln som bortblåst med den här:D
2007-05-01

  Mikael Lövkvist
Vilken härligt flygande och doftande vårdikt!
2007-04-18

  frozen_yoghurt
Haha, härlig text!
Underbara vår, välkommen!
2007-04-17

  Fredrik P. VIP
Om! fartfylld sinnesresa
genom vårens dofter
och färger.
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen