Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, Vem som Helst, och Ingen Alls


Du kysser mig på kinden, jag fångar dina läppar,
det är Du, Vem som Helst, och Ingen Alls som säger \"vi ses ikväll\"

Jag ringer dig på jobbet, och det är Vem som Helst som svarar.
Jag ber dig ta med kyckling, och Vem som Helst svarar \"visst\".

Du kommer hem, med ett leende, det är Du, och vi hamnar framför tvn, kramandes, men snart gör det ont i ryggen att ligga tillsammans så vi sätter oss upp, försvinner, och blir Ingen Alls.

Den lysande burken fräter våra ögon, vi skrattar samtidigt ibland, utan att tänka på det.

Ingen Alls funderar över det.




Fri vers av Alice Wonderland
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-04-16 08:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem von Helst.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Alice Wonderland
Alice Wonderland