Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empati

 

är en förbannelse.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-04-16 10:21



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Hmm...en förbannelse...kan vara om det blir för mycket och inte känns riktigt äkta...annars en gåva....empatisk förmåga...
2007-04-16

  Marreb
Ja, den kan kännas som en börda ibland. Men tänk om den inte fanns... den är ett hinder mot iskyla i världen, men en del får bära mer av den än andra...
2007-04-16

  glittertindra
Kan så vara, men utan den så vore inte mänskligheten mänsklig... förståelse för andra plågar men hjälper också...
2007-04-16

    Maria Malm
Tja...kan ju faktiskt vara så ibland..
2007-04-16

  Cris
nja.. nä.. jo.. oj vad jag vacklar.. lite rätt har du .. verkligen..
Empati är mycket, mycket bra. men kan sätta käppar i hjulet för en själv.
2007-04-16

    wilja
ohh. det kan mycket väl ofta kännas så.

men likväl önskar man ändå nånstans att andra bryr sig? och då man förstår varför man vill att andra ska bry sig, ja då är man farligt nära det där empatiska området igen.. ;)
2007-04-16

  devilsangel
Bättre att vara känslokall!! Då slipper man bry sig, slipper känna andras lidande...Slippa känna empati!!!
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf