bara ett försök att fånga känslan" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ett försök att fånga känslan


...och bara andas

 

 

solen

värmen

 

                    från ögonen

 

orden

själarna

 

                    som möttes

 

kaffet

glassen

 

                    på ett café

                    där luften var klar

                    och det gick att andas




Fri vers av Jojo
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-04-16 11:47



Bookmark and Share


  Marreb
Du har lyckats med din föresats. Nog inte bara jag som också hamnar på café i vårvärmen när man läser din dikt.
2007-04-16

    Bodil Sandberg
Den känslan fångar du mycket bra tycker jag!!!
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo