Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidrörd

 

 

med bara ett litet bord

emellan

och med solens strålar

omkring

såg du på henne med ögon

som kan få döda träd att

växa

 

och hon växte i solen i

stolthet

med bara ett litet bord

emellan

kände hon sig så vidrörd i själen

att kroppen inte längre längtade efter

närhet




Fri vers av Jojo
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-04-16 11:53



Bookmark and Share


  Agnes
Knockad!
Finner inte ord, så istället tar jag den enkla vägen och håller med alla andra före mig!
2007-04-18

  Rosmarin
mycket vacker...förmedlar en stark känsla
2007-04-17

  Marreb
Håller med övriga. Jättestark dikt som beskriver bekräftelsen som är så livsnödvändig många gånger.
2007-04-16

  Tosan VIP
Vilken stark beskrivning av bekräftelse!
2007-04-16

    ej medlem längre
zi>med ögon
som kan få döda träd att växa
- jättebra!
2007-04-16

  Albert
oj vad fiiiin!
när det är som bäst
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo