Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku-lek

 

 

berusande sol

lockar mamman och pappan

till vilda lekar




Bunden vers (Haiku) av Jojo
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-04-16 12:19



Bookmark and Share


  Rosmarin
härlig!
2007-04-17

  Jer
Härliga lekar... kärlekar, eller varför inte \"mamma, pappa, barn\". Gillar denna jätte mycket!
2007-04-17

    Maria Malm
Lekfullt och kul
2007-04-16

  prinscess VIP
den här var bra
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo