Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2. Empati

är en förbannelse

men förbanna inte tillbaka

utan bry dig.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-04-17 09:31



Bookmark and Share


  Maria Malmgren
stående ovationer
2007-04-22

  DanSan
Opppssss glömde ju . . .
*Bokmärke och Applåpd*
2007-04-17

  DanSan
*****************************

Klockrent skrivet om empati . . .
Mycket läsvärda och tankeskapande,
väcker många funderingar!!!

*****************************
2007-04-17

  devilsangel
Där fick du till slutklämmen riktigt bra!! Så slutsatsen blir då, att empati är ingen förbannelse, utan något alla istället borde ha! Då skulle det inte vara en plåga för de som känner empati...
2007-04-17

  Cris
snyggt avslut på denna senruy..det är empati
2007-04-17

  Lilla My* VIP
*ler*Nu börjar det likna något!
Snygg fortsättning som man bryr sig om!
2007-04-17

    wilja
tummarna upp för din fortsättning! när man förbannar har man i själva verket slutat att bry sig.
det är lätt att känna sig empatisk inför dina ord. :)
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf