Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f*ck yo* beach


all bärnsten
tillsammans med all övrig
sten och korall
tog god tid på sig för att
malas ner
till strandsand

väsentligt
längre tid än vad det tog för
sanden att hamna i din mun
som tog den
största tuggan ur den godaste
strandmackan













Övriga genrer av alfa VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-04-16 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén