Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få Spel

Samma spelruta. Igen.
Jo, har varit här förut. & förut.
Utan spelregler litar jag på mig
& migvägen är felregler
för förut var jag här
samma tärningar som kastats
samma ord som sagts
inget nytt
allt i sin ordning
bara snedsteg på fyllan
vill bli ha
vill va ta
med, på, i
vill vara med någon som vill ha
mig
oh, stora ord. Igen
& klyschorna.
De förbannade.
Men spelar inte ens.
Bara går på mina känslor. Går på dom.
Tills jag går sönder.
Ge mig nya tag & fler tärningar
Ge mig kort & chanser
Ge mig en spelruta med ett namn
Att stå på. Still.
& andas vårgräs
& som vill ha mig.
Utan att passera gå.




Fri vers av La Liv
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-04-16 17:22



Bookmark and Share


  niffe
jag är inte duktig på att kommentera, men du är duktig på att skriva! gillar slutet mkt!
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

La Liv
La Liv