Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjänare tjälen

Tjäler tjänar många syften
Ligger djup, låg, hög
Gravar måste värmas för att kunna byggas
Grävas med spadar skopor handtag famn tag klapp eller kyss
Salivliv lever sitt eget
Under vass kniv
Inte som den sweizer pappa fick i julklapp
Tjälen tänjer tjäran i kallare dagar
Frusna människor
Lång tid är vi vana att ha tjälen under båda fötterna på jorden som kall inte rör sig för fastfrusna tår går sällan långt
Tåbira går långt men stopp
Salivkniv kniper i pin tjiv
Tjejer som stinker e värre än sminkade slinkor
Räknar mina rakade revben
Tänker nej fan sen
Igen en man me hår under armarna
I skola-gata-scen
Whatever får ju men
Kniv skär zickzackkliv
Tjäran tjänar fett på mitt saliv som vill väta kniv i mig




Fri vers av La Liv
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-04-16 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Liv
La Liv