Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hela jag

få in en fot
eller kanske en tå
på vassa armbågars ställe

får gå med knäckta revben hem
hoppa högt
tills knäna går sönder

skrattar som en hel dag




Fri vers av La Liv
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-04-16 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Liv
La Liv