Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le & leleva

Ibland behöver man bli uppringd.
Inte vara den som ringer upp.

Om de ändå fanns en enkel lösning.
Det är det här eller likgiltigheten.

Le & leva lixom.




Fri vers av La Liv
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-04-16 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Liv
La Liv